Hej!

Efter mycket om och men har vi äntligen kommit fram till resans finaste och vårt mest efterlängtade hotell: Sheridan i Puerto Princesa. I förrgår lämnade vi som sagt Sangat för en minst sagt spännande flygresa till den stora ön Palawan, via Manila. Jag säger spännande för att Manilas flygplats är ökänd för att vara en av de värsta i världen, och för att vi hittills bara har sett den springandes för att hinna med nästa flyg. Vårt flygbolag, Cebu Pacific har tydligen heller inte ett så bra rykte vad gäller att hålla tider. Vårt flyg från Busuanga var först otroligt försenat, vilket skulle ha inneburit att vi skulle missa anslutningen till Puerto Princesa. Som tur var blev vi flyttade till ett tidigare flyg, men även det innebar ett stressigt byte i Manila då vi landade cirka en halvtimme innan flyget skulle gå... Resultatet blev alltså ännu en springtur genom hela flygplatsen, och för första gången i våra liv fick vi höra våra namn ropas ut i högtalarna på svårtolkad engelska. Men vi hann med! Väl framme i Puerto Princesa väntade dock nästa problem, då Sheridan på något sätt lyckats överboka hotellet så att vi var tvungna att bo på ett annat hotell inne i staden. Ni kan ju gissa min och Saras besvikelse när vi fick höra dessa nyheter, men den lättade snabbt när vi kom fram till ersättningshotellet som var väldigt lyxigt, och när vi upptäckte att vi fick ett eget rum! 

Hursomhelst, nu är vi på Sheridan och njuter till fullo av poolen och strandutsikten. Hittills har vi spenderat tiden genom att åka på en tur i Underground River, alltså en flod i en grotta, åka zipline (min födelsedagspresent från Sara, bäst!!!) och äta glass vid poolen. Ganska najs!

Vi har även hunnit med att bli lite bruna (läs rödlätta) men mest på framsidan så nu är det dags att ta tag i baksidan. Ha det så bra så länge, byebye :)





Lotta & Sara

Kommentera

Publiceras ej