Ännu en dag i storstaden! Fötterna är lite tröttare och plånboken lite lättare. Idag åkte vi iväg ensamma till andra sidan av HK, medan päronen var ute och promenerade i någon skog. Vi åkte tunnelbana till Mong Kok där dagens påsar blev fyllda med sminkprodukter efter ett antal stopp på både Etude House, Sasa och Nature Republic. Lotta hittade även sitt paradis av K-popgrejor så hon blev lite knäsvag av hennes idoler som fanns både på kuddar, muggar, halsband och ja gud vet vad. Riktig kul att turista lite själv!

På eftermiddagen bar det av med hopp om att fånga Victoria peak i solnedgången, men det var vi inte ensamma om att tro. Efter en lång väg dit möttes vi av en kö lika lång som kinesiska muren. Men efter en timmes kö var vi uppe på toppen med mycket fin utsikt! 

Summa sumarum: riktigt bra dag med mycket shopping, dock har jag (Sara) svullna halsmandlar och känner mig lite hängig! Hoppas jag är på benen imorgon igen! :)

(P.S inget dagens-food idag, vi började på MacCafé och avslutade på burger king och starbuck- don't judge ibland hittar man inget bättre)





Imorgon är det sista dagen i Hong Kong:/ Vi ska se till att få ut det mesta av den, så vi hörs när vi hörs!

Lotta & Sara

Kommentera

Publiceras ej