Vi har varit rätt dåliga på att fotografera våra maträtter, men här kommer ett lite större inlägg med de rätter vi lyckats fota! (blandad kvalitet på bilderna)


Nyårsbuffén på Sangat var gudomlig! I och för sig var maten där i huvudtaget väldigt bra. Vi fick buffé frukost lunch och middag och man kände verkligen att de hade tillagat maten med kärlek!

(Sen får vi inte glömma den helstekta grisen)


Eller efterrätterna heller för den delen!

Flygfika efter spurten på flygplatsen. Kakor, 7up och kokosnötsvattnet Mogu Mogu som Lotta testade.

En philipino breakfast on the go - påväg mot Sheridan. Ris, bacon, korv och lite färsk frukt.


På sheridan åt vi också bara buffé vilket resulterade i att bilderna glömdes bort. Men här fotade vi istället drinkarna! På bilden ser ni en färsk mangoshake.


Banana colada 


Isle of the coconut 


South Sea - med smak av jordbubb


I poolens solstolar vid vattenbrynet testade vi varsin frozen yoghurt - Lottas med jordgubbar och chokladbitar och min med M&M's och mango. DELICIOUS.


I Puerto Princesa tog jag och Lotta en liten egen tur till Robinsons mall, där vi fyndade lite kläder men även åt detta på bilden ovan. Beef Mami valde Lotta (nudelsoppa med biff) och jag tog Pancit canton (stekta nudlar) och en friterad kyckling. 
Vi provade även en efterrätt som vi tror var gjord av ris fylld med rinnig, varm choklad! Hela det kalaset - två rätter, iste och pandaefterrätten gick på 57kr. Galet? JA.

Vi gick även på Island coffee och beställde varsin frappe caramel, men vi tror inte det blev någon kaffe i dem? De smakade ändå väldigt gott, speciellt tillsammans med kakan!


Sista lunchen idag i Puerto Princesa (8:e januari) fick bli Canton & Bihon med kyckling. Men vi båda kom överrens om att detta nog är den sista nudelrätten på ett tag.



Lotta and Sara


Kommentera

Publiceras ej